• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ X-men 6 ponad rok temu juz kiedys byl tutaj podobny watek, i nikt sie nie odzywał z jakąś dobrą odpwoiedzią. moim zdaniem Polska jest jeszcze zbyt zacofana żeby wprowadzac takie technologie, no ale możesz się ze mną nie zgadzać
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ 42 Se 5 ponad rok temu działam w tejh branży od 4 lat ,ale nie słysząłem żeby w pOLSCE KTOS PRóBOWAł malowac proszkiem drewno ani mdf
    • ~ Hubert 4 ponad rok temu Panowie lub Panie wg mnie starta czasu...w Polsce nie ma oferty dla takich lakierni, i nie tylko odbiorców ale tez dostawców urządzeń, kiedys nawet czytałem artytuł w gazecie Meble albo Meblarstwo wydawane przez Inwestora - kompletna porażka, chyab komuś sie w głowie poprzewracało, próbowali ruszyć temat ale im nie wyszło, czytałem tez w katalogu lakierni wydanym kilka lat temu przez wyd.Goldman, to tez jeszcze nie było to, a wg mnie jesli fachowa prasa nie interesuje sie tym tematem tz. że w Polsce na razie jeszcz enie czas na to...
    • ~ Maniek 3 ponad rok temu zgadzam się z tym, ze jeśli nie interesują sie tym tematem specjalistyczne gazety to znaczy ze jeszcze nie czas i miejsce, ale jeśli ja jutro zacznę malować mdf proszkiem to skąd oni maja o tym wiedzieć, no ie, może mam produkcje jedynie na eksport i promowanie w Polsce mnie wogóle nie obchodzi
    • ~ Tetelonsmok 2 ponad rok temu Malowaliśmy mdf proszkowo z powodzeniem. Becker ma farby które wygrzewa się podczerwienią. Daje to powłokę bardzo mocną, wygląda trochę na folie.Niestety nie można zamówić kolorów w mniejszych ilościach. Pozdrawiam.
    • ~ lakalum 1 ponad rok temu W ostatnim czasie również IGP oferuje farby do MDF ,przy wygrzewaniu140 st 10 min ponoć każdy kolor RAL