• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 tiger-coating 18.08.2022-24.01.2023 Julian przedłużony do końca 2024

Forum

Dział

Wątek

• ~ Rycerz;-) 6 ponad rok temu Jak wygrzewać ile czasu zależy od felgi bardzo pomocny jest pirometr by mierzyć felge w piecu w najgrubszym miejscu kiedy osiągnie te 180stopni i czas w zależności jak producent zaleca.U mnie felgi alu siedzą w piecu ok. 30min odkąd piec osiągnie temp.ustawioną na zegarze.Poszukaj w forum tematycznym było sporo tematów o malowaniu felg.
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ kusper 5 ponad rok temu Dobry jesteś... Gość chce poznać to do czego inni dochodzą lata, tracąc kupe kasy, czasu, nerwów i nawet nie napisze słowa "PROSZĘ"... Ja jestem Pan i proszę mi teraz wszystko ładnie wyśpiewać, jakie to stanowcze hahahaha... Niech włodarze tego portalu wreszcie zrobią coś z tą grupą dyskusyjną bo "forum" tego się nazwać nie da bo każdy kozak może się wpisać i otrzymywać info nie dając nic od siebie :/
    • ~ Rycerz;-) 4 ponad rok temu To jest forum więc nie widzę przeszkód by komuś pomagać.Kto chcę to udzieli porad a kto nie niech wcale nie piszę i swoją cenną wiedzę zabierze do grobu:-) .Co do forum to racja powinno się zmienić,usprawnić kiedyś poruszałem ten temat.By nie powielać ciągle tych samych tematów i nie pisać pod różnymi nickami itp.
    • ~ Profesor 3 ponad rok temu Krok1 otwierasz bramę klientowi Krok2 przyjmujesz felgi od klienta Krok3 Pytasz jaki chce kolor Krok4 Dzwonisz do dostawcy proszków zamawiasz kolor podkład i bezbarwny Krok5 Piaskujesz felgi ładnie żeby nie było farby... Dzisiaj ogarnij to jutro napisze ci dalej
    • ~ kusper 2 ponad rok temu Też uważam że od tego jest forum i wiedzy do grobu nie zamierzam zabierać dlatego też kilka krotnie jak coś wiedziałem udzielałem porad. Ale ten typ zwalił mnie z nóg, i on "czeka" na info, on nie "prosi" on "żąda"...
    • ~ Lego 1 ponad rok temu Pojedź kolego do fabryki felg Ronala i każ im, żeby wyłożyli Ci za darmo całą technologię. Hahaha