- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
opinia o piecu olejowymODSŁON: 5790
~ bartek116 Dodany: ponad rok temu
Witam zamierzam kupic malarnie proszkowa piec na oloej w firmie romer prosze o opinie tego pieca czy waqrto mam tez pytanie czy aplikator tej firmy dobrze radzi sobie w pracy ja bede malował nie duzo glównie kolorami antyki stara miedz srebro dziekuje za opinie i pomoc
-
~ lukas 12 ponad rok temu prosze o kontaktoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lukas 11 ponad rok temu prosze o kontakt 605 400 987oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Paweł 10 ponad rok temu Mam w ofercie farby antyczne poliestrowe. Zapraszam do współpracy. Mój telefon: 695 60 62 62oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lakierniuk 9 ponad rok temu witam stanowczo odradzam ta firme zakupilem kilka lat temu (4Lata)piec, kabine i po przywiezieniu na miejsce drzwi odpadly masakra porawek co niemiara pozdrawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Piotr 8 ponad rok temu Ja tez odradzam. Kupilem 3 miesiace temu, temp. nie trzyma, drzwi maja szczeliny po 1 cm - masakra nic nie robia tylko gadaja. tel nie odbieraja - KOSZMARoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ kita 7 ponad rok temu polecam piec monkiewicza na olej opalaowy mamy i bardzo dobrze sie spisujeoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ nowy 6 ponad rok temu Ja te zakupiłem w firmie Romer piec. Na dzień dzisiejszy nie mam praktycznie zadnych problemów. Do 180 stopni dochodzi w 15 minut, myślę ze pracuje prawidłowo. Na pewno warty swojej ceny. U konkurencji takich piecy ok. 40% i więcej droższe. Pozdrawiam...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ MIKO 5 ponad rok temu OSTANIA OPINIA DODANA PRZEZ FIRME ROMER :)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ nowy 4 ponad rok temu Do kolegi Miko. Nie jestem z firmy Romer. Zamówiłem piec. Trochę nietypowy. Zamówienie wykonali w terminie, uruchomienie bez problemu. Na dzień dzisiejszy pracuje dobrze. I tyle... Pozdrawiam.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ ricki 3 ponad rok temu proponuję piec firmy KarsTech - mało znana ale bardzo profesjonalna, młodzi kolesie znający się na rzeczyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Olo 2 ponad rok temu Podszywa sie za produceta, a tak naprawde Importuie z Chin ceny na, Alibaba.comoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ adam 1 ponad rok temu Piec jak piec musisz kupić to kupoceń komentarz zgłoś do moderacji