• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2023 Julian

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ adams 13 ponad rok temuocena: 100%  testowalem, a do czego chcesz uzywać ? u mnie sie nie sprawdziły,ale to nie byla tylko wina jakosci proszku na pewno sa tanie ale jakością nie zadowolą wymagań
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ xmen 12 ponad rok temu ocynkowane bramy,ogrodzenia,ale bardzo wysokiej jakości dla klienta zagranicznego.Kontrakt spory,więc szukam dobrej farby i zastanawiałem się nad Eko,w końcu to Polski kapitał.Oczywiście poliester, ale i mieszanki.Co sądzicie?
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Piotr 11 ponad rok temu Polskim kapitałem również zbudowana jest producent, którego reprezentuję, w razie zainteresowania proszę o kontakt tel. 663 737 107
    • ~ ymen 10 ponad rok temu ty nie patrz na kapitał bo jedna reklamacja wykończy twoją firmę. Ma być nie poliester tylko fasada z atestem GSB lub Qualicoat
    • ~ xmen 9 ponad rok temu Nie wiecie czy Eko takie ma ? wiem lepiej spytać ich,ale sprzedawca to sprzedaca będzie próbował wcisnąć wszystko.Z tego co słyszałem pracują tam ludzie z dużym wieloletnim doświadczeniem.Farbę mają 30% tańszą od konkurencji ale czy lepszą ?
    • ~ ymen 8 ponad rok temu kolego odklej sie od Eko jak to ogrodzenia ocynkowane za granice to wzoruj się na Wiśniowski bramy i ogrodzenia kup ich cynk,ich przygotowanie ich farby
    • ~ ymen 7 ponad rok temu jak chcesz pogadać to zadzwoń do mnie do czwartku bo smigam do niemiec 694833412
    • ~ PTYCLS 6 ponad rok temu od kiedy wiśniewski ma swoje farby??
    • ~ miki 5 ponad rok temu małokumaty sie trafił nawet nazwiska nie zapamiętał wiemy wszyscy- Wiśniowski nie ma fabryki farb ale też huty cynku ani fabryki chemicznej ale płoty robi lux.
    • ~ wuko 4 ponad rok temu farby jak farby, pokroju beckersa, śnieżki itp.,itd. Żadna rewelka. Ludzie z doświadczeniem ze śnieżki więc tyle w temacie. Jak robisz naprawdę odpowiedzialne rzeczy to przede wszystkim zadbaj o chemię a na pewno lepsze farby kupisz w IGP, Oxyplaście, Govesanie, DuPoincie, Tigerze. Z czegoś ta różnica 30% musi wynikać.Nie wiem jeszcze jaki kolor Cie interesuje, czy czarne, zielenie, brązy, czy może czerwienie itp.
    • ~ doświadczony 3 ponad rok temu Witam, Jestem z branży, ...obecnie niweluję u klientów problemy jakie powoduje testowanie farby ECO-KOLR... towarzystwo w Bytowie testuje jakość swoich produktów na klientach :)) powodzenia dla wszystkich którzy chcą mieć problemy na linii.
    • ~ sprawiedliwy 2 ponad rok temu czy możesz opisać te problemy. Mówić jest łatwo, więc może przybliżysz konkretne przykłady. Gdzie, co konkretnie, na jakich kolorach, jakich zastosowaniach???
    • ~ a-ha 1 ponad rok temu ocho, uderz w stół....... Kolego doświadczony napisz proszę w czym problem, to kolega sprawiedliwy go usunie.Tylko ważne na jakich kolorach, żeby nie poprawił tych co są dobre.