- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Piec labolatoryjny do wygrzewaniaODSŁON: 3047
~ Orzech Dodany: ponad rok temu
Witam wszystkich.Rozpoczynam swoja przygode z malowaniem proszkowym i narazie kupuje wszystkie potrzebne rzeczy.Poniewaz mam zamiar malowac na poczatku tylko zaciski hamulcowe do samochodow pomyslalem ze piekarnik domowy wystarczy do tego typu rzeczy.Az trafilem na taki piec na ebay-u http://www.ebay.co.uk/itm/271135101716?redirect=mobile i nie wiem czy sie nada.Wyglada mi to na piec labolatoryjny.Prosba do was czy myslicie ze taki piec bedzie dobry?Grzeje do temp 240 stopni pobiera 2kW pradu,jest wiekszy od piekarnika wiec w przyszlosci moge pomalowac felge.Nie jest za duzy wiec nie zajmie wiele miejsca w garazu.Jak dla mnie idealny.Dzieki wielkie za wszelkie porady.
-
~ pulversulejowek 1 ponad rok temu Kolego do małych rzeczy bardzo dobra choć cena 325 funtów + koszt przesyłki - duży. Do zacisków jak najbardziej ale do felg to za mała - a malowanie po jednej feldze to przesada. Ja mam taką polską do malowania próbek - poszukaj w Polsce na allegro i google pod hasłem suszarka laboratoryjna najlepiej zacznij od - używana. Jest dużo takiego sprzętu.oceń komentarz zgłoś do moderacji