- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
piecODSŁON: 3404
~ Mariusz Dodany: ponad rok temu
Witam mam zamiar wymienić piec (suszarnie) w swojej lakierni i zastanawiam sie czy wybrać piec na olej opałowy czy elektryczny czy jest duża różnica w kosztach eksploatacji. Podkreślam że do tej pory miałem piec elektryczny
-
~ MAGmazowsze 3 ponad rok temu Najpierw napisz dlaczego masz zamiar wymienić piec czy ci sie juz nie podoba? Są pewne uwarunkowania które z góry decydują jaki piec się stawia.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 2 ponad rok temu Mariusz kolega ma rację napisz co cie zmusza do wymiany pieca. Odpowiedz będzie możliwa jak mi podasz: wymiary pieca wewnątrz stal czy aluminium max wagę wsadu do pieca w kg jaki masz przydział mocy w kW z sieci elektrycznej i ile możesz z tego wydzielić na piec.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 1 ponad rok temu Szkoda Mariuszu że zlekceważyłeś swój własny wpis i milczysz. Ponieważ takich pytań na temat przesłanek budowy pieca do utwardzania farb proszkowych jest wiele, a twoje pytanie miało głęboki sens tak w przypadku przebudowy jak i stawiania nowego pieca postanowiłem otworzyć nowy wątek na forum by pomóc tym którzy zechcą skorzystać z moich rad. Może tam znajdziesz odpowiedz na swoje wątpliwości. Cześćoceń komentarz zgłoś do moderacji