- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Prismatic powdersODSŁON: 3305
~ Pawel Dodany: ponad rok temu
Jest jakiś przedstawiciel w Polsce firmy Prismatic Powders ? Używa ktoś tych farb ? Sprowadza dla siebie i chciałby partnera w sprowadzaniu ? Szukam odpowiedników w firmach IGP Tiger PPG PB Powders i nigdzie nie ma takich ładnych odcieni/barw
-
~ krystal klear 2 ponad rok temu Właśnie oglądałem ostatnio tą ofertę; jest imponująca, ich hasło reklamowe może być prawdą. Ciekawe jest to, że za każdym razem rekomendują kładzenie koloru bezpośrednio, bez podkładu. Są też specjalne systemy "two coats" czyli np. pseudo chrom + kolorowe nakładki transparent. Zastanawiam się jak to się ma do malowania felg. Z jednej strony położenie podkładu zapewnia dodatkową ochronę, z drugiej strony spotkałem się opiniami dystrybutorów farb którzy dziwili się że kładziemy aż trzy warstwy...jakie jest Wasze doświadczenie?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ seba 1 ponad rok temu sam namierzałem tą firmę efekty (gęba opada)ale w polsce tego niema niestety w Niemczech znalazłem ale koszty farby + polski Vat 23% ps.kiedyś handlowiec mi na siłę wmawiał ze to nie morze farba proszkowa= w Polsce jesteśmy niestety nadal za murzynami aniby UNIA :(oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji