• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ wito 13 ponad rok temu a ile mozesz dac za kg starej farby?
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ fello 12 ponad rok temu moge odebrac!
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ Bolo 11 ponad rok temu Znam kilka firm które pewnie chciałyby się pozbyć. Napisz do mnie info@proszkowe.eu
    • ~ nemo 10 ponad rok temu mam farbe z odzysku w celu dalszych informacji prosze o kontakt d.konefal@profim.pl
    • ~ Nata 9 ponad rok temu chętnie pozbędę się odpadów farb proszkowych kontakt: renata@norlys.com.pl
    • ~ Darecki 8 ponad rok temu Czołem jakie kolory Cię interesują? Chodzi w wszystkie z RAL? Mam dużo białej szarej.Jak jesteś zainteresowany daj znać darecki32@tlen.pl
    • ~ Piotr 7 ponad rok temu chętnie się pozbędę biuro@livree.pl
    • ~ MICHAŁ 6 ponad rok temu Witam.Mam okolo 0,5t odpadu farby tygodniowo,jak ktos zainteresowany prosze o kontakt: 600070271
    • ~ paul 5 ponad rok temuocena: 100%  Mam jakies 2,5-3 tony białej. prosze o kontakt: m_paul@poczta.fm
    • ~ mmakal 4 ponad rok temu Posiadam ilości paletowe odpadów farb proszkowych (Pulverit i Tiger). W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numer 857499238, lub na maila: mmakal@kan.com.pl
    • ~ tedi 3 ponad rok temu posiadam do sprzedaży farbę e/p z cyklonu czysta bez wtrąceń ok.8 ton kontakt
    • ~ Mario 2 ponad rok temu Witam! Chętnie pozbęde się odpadów farb proszkowych, skorpion524@wp.pl
    • ~ adadur1@o2.pl 1 ponad rok temu Mam kilkadziesiąt kg. różnych farb proszkowych, spadowych i nowych do oddania, nieodpłatnie.