- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Skup farb proszkwychODSŁON: 9337
~ Jarko Dodany: ponad rok temu
Witam ! Mam pytanie czy orientuje sie ktoś kto by był zainteresowany kupnem farb proszkowych (z kabin ). Posiadam tego bardzo dużo .
-
~ Bolo 13 ponad rok temu Ty się ciesz jak ktoś będzie chciał to za darmo zabrać od Ciebie :-). Pytaj dostawcę Twoich farb - porządny dostawca zabierze od Ciebie.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Henio 12 ponad rok temu a właśnie kto jest dostawcą?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ karabinek 11 ponad rok temu Witam, napisz jakie masz te kolory ze spadu. Jest to jeden kolory czy wszystko wymieszane. I ile za to chcesz? Czasem używam takich wynalazków jako podkład lub w miejsca gdzie produkt musi być pomalowany byle czym.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ jaro 10 ponad rok temu mam pomieszane rale a ile dasz?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ jaro 9 ponad rok temu karabinek daj do siebie jakies namiary to pogadamy OKoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wito 8 ponad rok temu ja mam tego okolo 50 kg tygodniowo i chetnie sie tego pozbedeoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wofka 7 ponad rok temu witam kolegów.odnowie pytanie o skup odpadu proszku.Może macie jakieś namiary na kogoś kto to zabierzeoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Piotr 6 ponad rok temu Ja tez mam ok. 50 kg tygodniowo i z chęcią oddam za free !!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ MICHAL 5 ponad rok temu a ja oddam za free 500kg tygodniowo,jak ktos chetny to dzwonic: 600070271oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ lakiernik13 4 ponad rok temu Witam posiadam do sprzedania farby proszkowe z kabin. CZARNA – CPC20-3 BLACK PL BIAŁA – POLIPOXX6 9003/MA ; CPC 41-1 RAL 9003 HFTC SZARA – POLIPX 7 7035GB1oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Limak711 3 ponad rok temu Bardzo chętnie przygarnę, kupię przepracowaną farbę białą, brązową, czarnąoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Limak711 2 ponad rok temu Bardzo chętnie przygarnę, kupię przepracowaną farbę białą, brązową, czarną mój nr 605656471oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Piotr 1 ponad rok temu lakiernik 13 Czy mógłbyś podać jakiś kontakt do siebie?oceń komentarz zgłoś do moderacji