- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
SURFEXODSŁON: 8938
~ greg Dodany: ponad rok temu
Widzę że brak nowych tematów? No to kto wybiera się na SURFEX 2009
-
~ kbpnc 23 ponad rok temu a po co?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo 22 ponad rok temu A ja jadę, choćby po to aby zobaczyć co w trawie piszczy ;-), Czyli kogo jeszcze stać na wystwianie się, choc myślę, że w tym roku będzie cienko.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Adam 21 ponad rok temu ja jadę także, niektórych odstarsza kryzys, a wlasnie teraz trzeba byc na bieżąco i zobaczyć jakie firmy jeszcze na rynku zostały:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ greg 20 ponad rok temu Tez się wybieram - podejżewam że nic nowego nie zobacze ale jest okazja do spotkania się i pogadaniaoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Mati 19 ponad rok temu ej a wybiera sie ktos na te wykaldy co tu reklamuja w wyskakujacym oknie? to jest za darmo?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ HVJ 18 ponad rok temu Myślę, że nie jest to kwestia kryzysu, ale podejścia organizatorów targów do wystawców...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Mirosław 17 ponad rok temu wg mnie targi powinny byc co dwa lata, zmniejszyły by sie koszty organizacji promocji itd. i wystawców byłoby wiecej i zwiedzających, w tej branzy nie dzieje sie az tak duzo zeby byla koniecznosc spotykania sie co rokuoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Miro 16 ponad rok temu a co do wykaldów to ja sie wybieram i nawet wysłałem ankiete:0 wykady sa za darmo dzwonilem do redakcji i potwierdzili nawet wejscie na targi w ten dzien jest za free, fajny gest, zawsze jakies 50 dyszek w kieszeni, w tym roku dosc słono ponoc ma kosztwoac wejscuieoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ miro 15 ponad rok temu a ta wejsciowka, zeby sobie kto ni epomyslal to po wypelnieniu ankiety jest do odbioru na targach w informacjioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ sigi 14 ponad rok temu No i jak tam targi?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ greg 13 ponad rok temu Byłem, zobaczyłem i ..... no właśnie nic ciekawego niezobaczyłem a wręcz jestem rozczarowanyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ sigi 12 ponad rok temu Więcej zwiedzających, czy też wystawców?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ WOLO 11 ponad rok temu 51 WYSTAWCÓW( W TYM WIĘKSZOŚĆ ZAGRANICA) TO MAŁE ZEBRANIE A NIE TARGI BRANŻOWEoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ sigi 10 ponad rok temu Czy macie jakieś refleksje po SURFEX-ie?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo 9 ponad rok temu No cóż, ja jestem niesamowicie rozczarowany. Mała hala, wystawiających więcej jak odwiedzających. Najwięcej chyba było firm od aplikacji i urządzeń na malarni (pieców, kabin itd). Żadnej firmy od proszków, to mnie zaskoczyło najbardziej - czyżby wszystkich dotknął kryzys?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ greg 8 ponad rok temu Tak szczerze mówiąc to sympozjum Wagnera było ciekawsze od obecnego surfexu byli przedstawicele farb, producenci kabin, ludzie od chemi, odlakierowywania, sprzętu pomiarowego, aplikacji jednym słowem czego dusza zapragnie.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ bary 7 ponad rok temu widac kryzyst dotknął proszki, trzeba uważać, nie wiadomo czy teraz nie zaczna robić gorszych materiałów, zreszta tak samo z ciekłymi na surfexie chyba za wyjatkiem tej firmy co na stoisku lakiernictwa była nikt sie nie wystawiałoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Insektor 6 ponad rok temu a ja byłem i powiem tak, ajkby nie było stoiska lakiernictwa przemysłowego to prawie połowa hali bylaby pusta. niezgodze sie z tym ze te firmy ktore ni byly na surfexie borykaja sie z kryzysem, nie jest tak na pewno w 100%, po oprostu wg mnie moze i wsrod firm wystawiajacych sie na targach tez sa takie, ktorym kryzys dal sie we znaki, tylko te fimy sie go nie boja i potrafia inwestowacoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wowa 5 ponad rok temu kolego Inspektor, co innego inwestować , a co innego wyrzucić pieniądze w błoto. Jeżeli odwiedzjących jest tylu, ilu wystawców, to co to za inwestycja?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ insector 4 ponad rok temu jelsi chodzi o zwiedzajacych to jak wystawcy zalezy na tym aby bylo ich wielu na jego staoisku to niech po prostu zainwestuje w półnaga hostessę. Na tych targach nie bylo zbieraczy gadźetów ani wycieczek, przychodzili konkretni nabywcy. a jesli uwazasz ze inwestycja w targi to wyrzucenie kasy w bloto, to zapewniam cie ze producenci proszków wiele kasy wyrzucaja w bloto, np opakowania z kolorowymi logami itp. firmy musza inwestowac w narzedzia dziaki ktorym sie wyroznią- zawsze tak bylo i tak będzie, a ci co ich nie widac znikną, zresztą czas pokarze, ja sie moge założyc, który z proszków jako pierwsza trojka poleci z polskioceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ sigi 3 ponad rok temu Eeee tam skończcie wszyscy z tym kryzysem! Z proszków z Polski nie poleci nikt...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Bolo 2 ponad rok temu Insector - kogo obstawiasz z pierwszej trójki? :-)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ insector 1 ponad rok temu iba, snieżka, nad 3 to sie zastanawiamoceń komentarz zgłoś do moderacji