• ReklamaA1 - silpol v2

Szukaj

Reklama
    B1 - konica minolta 18.02.2022-31.12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ Lpd 6 ponad rok temu Witam, jestem zainteresowany zakupem materiałów szkoleniowych na temat malowania proszkowego od podstaw. Ze względu na pobyt za granica nie jestem wstanie pojawić sie osobiście .... Niestety. Jak coś to proszę o kontakt lpd.wrona@gmail.com
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ daro 5 ponad rok temu Byłem i nie polecam.Pracuję w temacie 15 lat i wszystko co wiem to z praktyki.Co Cię interesuje pomogę.
    • ~ Rycerz;-) 4 ponad rok temu Szkolenie dla początkującego malarza który nie zna jeszcze podstaw nie jest tak złe.Moim zdaniem na szkoleniu był kładziony zbyt duży nakład na teorie jak i BHP w malarni a za mało praktycznych porad,prób z różnymi farbami itd.Byłem parę ładnych lat temu więc moja opinia może nie odzwierciedlać rzeczywistości .
    • ~ lakiernik1970 3 ponad rok temu opinie na temat tego szkolenia beda tak różne jak różni byli uczestnicy. Niektórzy aktywnie biorąc udział mogli sie dowiedzieć nowych przydatnych rzeczy, a i byli tez tacy co niczego sie nie dowiedzieli. Jedni pewnie jak to bywa nie chcieli a inni wiedzieli za dużo więc do ciężkich głów więcej nie nałożysz.
    • ~ McCoy 2 ponad rok temu Brałem udział w szkoleniu organizowanym w Łodzi w czerwcu 2013. Zdecydowanie polecam, nawet tym z doświadczeniem w branży. Bardzo dobrze opracowana została teoria i praktyka przygotowania powierzchni ( 80% procent sukcesu w lakiernictwie proszkowym ) Dodatkowo zajęcia teoretyczne dotyczące wszystkiego, co lakiernik wiedzieć musi i praktyczne z nakładania powłok, z omówieniem zasad działania sprzętu, zasad BHP, utylizacji odpadów, norm prawnych, etc. Pomimo organizowania szkolenia pod szyldem konkretnie istniejących firm oferujących swoje wyroby do lakierni, nie było natrętnego marketingu i agitacji. Szczerze polecam - dobrze wydane pieniądze.
    • ~ grzegorzc0 1 ponad rok temu Również polecam zwłaszcza początkującym zanim nabiorą złych nawyków oraz osobom na stanowiskach decyzyjnych bo malowanie proszkowe wbrew pozorom do łatwych nienależny