- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
szukam chemii do usuwania farby proszkowej ODSŁON: 3552
~ wheels marcin Dodany: ponad rok temu
witam kolegów poszuuje dobrej i niedrogiej chemii do usuwania farby proszkowej!interesuje mnie w cieczy nie w galaretkach itp. sposób zanurzeniowy. pozdrawiam
-
~ pulversulejowek 4 ponad rok temu Kolego piszesz do mnie przed chwilą maila i nie pytasz o preparat do zdejmowania farb - dziwneoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ rado 3 ponad rok temu z chemią do ściągania powłok lakierniczych jest tak: 1.żele-więcej babrania, ale mniej kupisz, nakładasz na powłokę i czekasz aż się zdesieciuje. 2.z płynami jest z kolei tak, że musisz kupić więcej. Działają w zanurzeniu, czyli cału detal zanurzasz i czekasz aż zdesieciuje się powłoka. Przeważnie temp. przyśpiesza sprawę. Możesz zrobić sobie wannę z powietrzem, wtedy raczej nie musisz bawić się jeszcze w fizyczne ściąganie powłoki. Niestety zawsze będziesz potrzebował minimalnej siły kinetycznej, aby zrzucić zdesieciowaną farbę. Najlepiej kup parę płynów na próbę i zobacz jaka jest ich wydajność, ubytek jeśli chodzi o parowanie, możliwość ponownego wykorzystania kąpieli poprzez wzmocnienie itp.,itd. Jak podasz maila mogę przesłać Tobie moje sugestie co do firm. Nikomu reklamy na forum robić nie będę!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ malarz 2 ponad rok temu Witam. Podaj proszę maila lub kontakt na galwanizernia@interia.pl. Przekażę informację o preparatach, które zostały przetestowane i się wyśmienicie sprawdziły.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ zirchow 1 ponad rok temu moge polecić skuteczny środek do usuwania farb prosze o kontakt zirchow@o2.ploceń komentarz zgłoś do moderacji