• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2023 Julian

Szukaj

Reklama
    B1 tiger-coating 18.08.2022-24.01.2023 Julian przedłużony do końca 2024

Forum

Dział

Wątek

• Inne tematyWĄTKÓW: 641
      • triboODSŁON: 2660
        ~ seba Dodany: ponad rok temu

witam wszystkich dopiero zaczynam malowac i mam problem maluje tylko felgi problem polega na tym ze farba nie chce mi sie łapac w trudno dostępnych miejscach.odrazu mówie ze mam felge napewno uziemioną maluje elektro moze lepiej w tribo będzie???

• ~ Rycerz;-) 3 ponad rok temu Przyczyn w Twoim może być wiele .Zacznij od zmniejszania napięcia zbyt duże powoduje powstawanie tzw.kratki faradaya co nie pozwala proszkowi na domalowanie trudno dostępnych miejsc,możesz też spróbować zmniejszyć ilość powietrza.Mnie lepiej maluję się dyszą szczelinówką lepiej wszędzie domalowuje trudne zakamarki.
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ seba 2 ponad rok temu kolego a polecił bys mi jakiś ładny srebrny kolor ja mam ale bardzo ciemny.
    • ~ grzegorzc0 1 ponad rok temu Ostatnio malowałem tureckim srebrnym metalikiem z dodatkiem tak jakby brokatu - farba ponoć właśnie na felgi(nasz klient nasz pan)wyszło nieźle. Ale wracając do farb na felgi to pogadaj z dostawcami prawie każdy z nich ma takie farbki. Ewentualnie odezwij się grzegorzc0@o2.pl