- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
usowanie lakieruODSŁON: 4713
~ maly Dodany: ponad rok temu
Witam możecie mi polecić jakiś środek do usuwania lakieru proszkowego. Do tej pory używałem środka na dichlorometanie był tani ale wsiąka w warstwę proszku.
-
~ wheels 12 ponad rok temu brawo mały jaki aplikator taka chemia tania i wsiąka w farbę a że powoduje raka to ci nie przeszkadza?. wszystkich poważnych masz na banerkach ich pytajoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ maly 11 ponad rok temu strasznie lubię cwaniaków aplikator mam dobry i każdy prawdziwy użytkownik tego sprzętu to wie. A środek mi przeszkadza dlatego pytam co mogą polecić inni bo kartę charakterystyki dostałem po zakupie. A co do reklam to po to pytam żeby nie dzwonić po wszystkich firmach wiec nie pomogłeś.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ bolo 10 ponad rok temu Tak... widać dobra aplikacja ROMER -bhaa.a :)rozśmieszyłeś wszystkich. Poćwiczymy mięśnie brzucha. ... Widać też jakiej chemii używasz - taniej... Czyli co te tanie nie okazuje się jednak takie dobre. Niech zgadnę farb też pewnie używasz tanich... :) Czyli wszystko tanie a na końcu czemu są problemy... :) Czyli dalej idąc: tania chemia tania aplikacja (Romer), farby pewnie też tanie i zapewne narzekasz, że słabo w biznesie itp...oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ maly 9 ponad rok temu Następny cwaniak aplikator tani i farby tez tanie ale dobre pulverit polska i igp a chemie kupiłem pierwszy raz na probe i właśnie proszę o poradę co dobre, ale widzę ze pomocy tu nie uzyskam. A na biznes nie narzekam zakład mały ale prężnyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Adams 8 ponad rok temu Odezwij się do trzech firm - Matelchemie, Alufinish, ADC, mają poodbne środki - na metylopirolidonie (chlorek metylenu jest raczej zakazany), różnią się chyba tylko cenami, sam sobie porównaj, bo się nie orientuję.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ kiel 7 ponad rok temu Pulver ma też środek do ściągania lakieru http://allegro.pl/malowanie-pr... Znajomy na tym lata nie jest zły ale czy lepszy od innych to nie wiem nie mam porównania.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Marys 6 ponad rok temu Dajcie spokój małemu z ta aplikacją. Tak wybrał i jest zadowolony. To tak jakbyście się napijali ze swego sasiada że ma tańszy samochód od was. co do Twojego pytania, to z czego usuwasz tą farbę, z jakich elementów?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ maly 5 ponad rok temu Pokrywy od reduktorów do gazu na 1000 sztuk mam z 10 do poprawy druga warstwa nie wchodzi w role bo gubie napisy na nim a piaskowanie nie odpowiada klijentowi suma sumaru dekielek ma 15 cm średnicy i grubość jakieś 5 mm wykonany z aluminiumoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ daro78 4 ponad rok temu nie nie my się nie nabijamy z sąsiada że ma tańszy samochód to sąsiad kupił chińskiego Dongfenga DFSK Polska za 40tys zł i twierdzi że to Mercedes Sprinteroceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ rado 3 ponad rok temu dajcie spokój małemu, co wy kompleksy macie jakieś, czy co??? Kupił to ma, a wy czym malujecie, jakimi farbami??? Każdy oczywiście sypnie tymi z wyższej półki, tylko że sprzedasz i tak mają tylko producenci z niższej półki, a reszta wyje z bólu!!! Możesz spróbować skansolu z leroya lub castoramy, smierdzi i szybko paruje, ale tani. Poliestry bierze, gorzej ze epoksydami i poliuretanami. Ja używam czegos innego, na priva chcesz to podeślę co, bo reklamy robić nie będę na forum!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ maly 2 ponad rok temu renowacjafelg@gmail.com odezwij się będę wdzięcznyoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ admin 1 ponad rok temu Odp: usowanie lakieru ( maly, 21-06-2013 11:08:44 ) Sąsiad nie twierdzi ze ma mercedes tylko ze jest zadowolony ze swojego sprzętu a wy /Edytowano/ tylko szukacie zaczepki temat był o środki a wy piszecie o jakiś pierdołach. Temat do kłótni macie i tam wypisujcie swoje wypociny.oceń komentarz zgłoś do moderacji