- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Utylizacja chemii do usuwania lakieruODSŁON: 2632
~ Stefan Dodany: ponad rok temu
Witam, jak pozbywacie się zużytej chemii do usuwania lakierów, mam trochę litrów tego środka zużytego, złożyłem zapytanie do firmy zajmującej się kwestią śmieci u mnie w mieście lecz powiedzieli mi taką cenę że nowy środek jest tańszy. Czekam na pomoc ?
-
~ inżynierrealizacji@op.pl 2 ponad rok temu Bez większych dywagacji... Zapytaj w innej firmie, z innego miasta. Jeśli nie masz technologii "obróbki ścieków" pozostaje tylko utylizacja przez firmę specjalizującą się w tym. No chyba, że wylejesz do przydrożnego rowu... ale to nie jest fair!oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ gość 1 ponad rok temu U mnie biorą 1500zł za tonę ostatnio oddałem 400 litrów to wzieli ok.680zł musisz podzwonić po firmach, do rowu jak wylejesz może i przejdzie ale pamiętaj że firma która to sprzedaje prowadzi też spis ilości którą kupiłeś sama też jest kontrolowana przez instytucje państwowe które po liście mogą sprawdzać firmy i to co się dzieje z tymi środkami po zużyciu.... kara może być dla ciebie bardzo dotkliwaoceń komentarz zgłoś do moderacji