- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
Wybór dostawcy lakierniODSŁON: 1859
~ nowy Dodany: ponad rok temu
Witam. Przymierzam się do zakupu urządzeń do lakierni proszkowej: piec(olej), kabina przelotowa dwustanowiskowa, aplikator. Piec 8000mm, malowanie własnej produkcji - ogrodzenia i inne żelastwo. Jakiego producenta polecili by znawcy tematu, na podstawie wyrobionych opninii lub najlepiej doświadczeń
-
~ Krusztar 5 ponad rok temu Witam, Ja polecam firmę Prof-Glass, kupiłem od nich piec, co prawda dużo mniejszy bo 2 metry długości, ale ja maluję tylko felgi i póki co bez żadnych zastrzeżeń, miałem jedną awarię, zgłoszona o 16, o godzinie 8:00 na drugi dzień już była u mnie ekipa serwisowa i awarie usunęli w ciągu 1,5h (dzieli nas odległość 300km). Potrafili doradzić w doborze i piec dobrze wykonany i bardzo tanio w porownaniu z konkurencją. Mógłbym się przyczepić do kilku detali wizualnych, ale wkońcu to ma pracować a nie wyglądać, a za tą cenę nie mam co narzekać.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Karol 4 ponad rok temu Ja mam Romera i jest tańszy od innych proponowanych na rynku byłem tam sporo ludzi pracuje widać że tam jest kasa i nie robią badziewia bo firma nie w garażu serwis jest na firmie dużo produktów i pytałem się na pomorzu to są znani i w miarę nikt ich nie wyzywał od tandeciarzy ale wszystko powie czas korzystania przeze mnie z ich urządzeń jak na razie wszystko oki za rok napiszę na pewno więcejoceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Felgen 3 ponad rok temu Ja mam Romera i jestem bardzo zadowolony (jeden wyciek izolacji ale na nic nie wpłynął) za 3,5 długi 18kw dałem 28tyś brutto jak cena w tej twojej firmie Krusztar bo szukam drugiego i może coś taniej dadzą niż Romer.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Krusztar 2 ponad rok temu Mój 2 metrowy (12kW) kosztował 14 tysięcy brutto, z izolacją 20cm, była możliwość z 10cm - był trochę tańszy, ale dobrze, że dołożyłem, bo wogóle się nie grzeje z zewnątrz.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ Felgen 1 ponad rok temu Dzięki napiszę sobie do nichoceń komentarz zgłoś do moderacji