• Reklama
    A1 - eko color 08.11-31.12.2023 Julian

Szukaj

Reklama
    B1 - konica minolta 18.02.2022-31.12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ lakiernik 5 ponad rok temu no pewnie że są. od pracodawcy i od wykwalifikowania. ja zarabiam 2500, ale sa tacy co maja wiecej i tacy co maja mniej
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ Rycerz;-) 4 ponad rok temu 2500zł brutto czy netto na rękę no i w jakim województwie?
      oceń komentarz komentarz zgłoszony do moderacji
    • ~ lakiernik 3 ponad rok temu na reke małopolskie
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ guco223 2 ponad rok temuocena: 100%  lakerncy proszkowi zarabaja w zalerznośc od umiejetnośc stopnia wiedzy na temat lakierowania.zarobki kształtuja se od 2000 nawet do 4500zł wiecej.
    • ~ Miśka 1 ponad rok temuocena: 100%  Ja pracowałam 6 lat jako lakiernik proszkowy. Moje zarobki wahaly sie miedzy 1250zl a 1350zl. Przez ostatni rok mojej pracy dostawalam nie cale 1300zl. Moi koledzy oczywiscie dostawali wiecej niz ja,nawet kolega z ktorym pracowalam w jednej kabinie mial o wiele wiecej niz. Gdy poszlam o podwyzke uslyszalam ze ,,nie ma mowy bo baba zrobi mniej niz facet' to bylo bardzo ponizajace poniewaz zapierdzielalam po rowno z kolega... Tak drodzy Panowie. Jestem kobieta i jako lakiernik radze sobie lepiej niz nie jeden mezczyzna. Nie obrazajac tu Was. Pozdrawiam