- Inne tematyWĄTKÓW: 641
-
ZŁOTY NIEBIESKI MALINOWY BROKATODSŁON: 5069
~ wik Dodany: ponad rok temu
Poszukuję firmy która sprzedaje złoty , malinowy i niebieski brokat do farb proszkowych lub miejsca gdzie je można kupić:)? Czy ktoś wie i chce mi pomóc:)? Pozdrawiam WŁODEK
-
~ pulverpolska 5 ponad rok temu Kolego Włodku widzę że nikt nie chce ci pomóc - to spróbuję ja. Musisz wiedzieć że technologia farb proszkowych to produkt przemysłowy a nie produkcja brokatu do malowania paznokci. Tam masz pudełeczka z róznymi brokatami i lakier bazowy bezbarwny do mieszania z brokatami. W farbach proszkowych są gotowe farby brokatowe. Ja sprzedaję złoty brokat 3D i srebrny drobny do felg G756. Jeśli zadzwonisz do mnie i wyjaśnisz co chcesz osiągnąć może wspólnie znajdziemy rozwiązanie twojego problemu tel508267663oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wik 4 ponad rok temu Właśnie poszukuję brokatu złotego do bezbarwnego ewentualnie mojej czarnej która ma już srebrny brokat.Gdzie to można kupić i jakie są ceny?Czy są to brokaty metalowe czy plastikowe?Czy te do paznokci również się nadają:)oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 3 ponad rok temu Dalej nie rozumiesz. PRODUCENCI FARB PROSZKOWYCH NIE SPRZEDAJĄ BROKATU LUZEM DO FARB PROSZKOWYCH.!!! SPRZEDAJEMY GOTOWE FARBY PROSZKOWE.oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ wik 2 ponad rok temu Czy występuje bezbarwna z brokatem złotym 3D? Jaka jest cena?oceń komentarz zgłoś do moderacji
-
~ pulverpolska 1 ponad rok temu Brokat złoty 3D jest do kupienia bez problemu w Pulver Sulejówek tel 22/7833468 tam ci podadza cenyoceń komentarz zgłoś do moderacji