• Reklama
    A1 - kabe

Szukaj

ReklamaB1 - EcoLine 04.2021-12.2024 Bogumiła

Forum

Dział

Wątek

• ~ wheels 7 ponad rok temu ładny złoty transparent na felgi kupiłem na allegro wychodzi bardzo ładnie klient był zadowolony masz tu http://allegro.pl/farba-pulver...
      oceń komentarz zgłoś do moderacji
    • ~ Maciek 6 ponad rok temu Mam dostęp do ładnych proszkowych transaprentów różne kolory cena 4,5 euro za kg z tym że trzeba zamówić min 400kg Jeśli ktoś chętny do zrzutki wrzuce kolory dostępne i możemy coś ustalać.
    • ~ radek 5 ponad rok temu Tak nie dorzeczną propozycję może dać tylko jeden hurtownik, jak potrzebuję 5-ciu kolorowych clearów to mam zamówić 2000 kg farb?
    • ~ Maciek 4 ponad rok temu Przeczytaj najpierw ze zrouzmieniem a potem komentuj ... Mniejszej ilości niż 400kg nie da się sprowadzić (nikt mi 5kg z Włoch nie przyśle bo uznają że jestem niepoważny) dlatego ja szukam chętnych np z 10 osob żeby wzieły po 40kg np3-4 fajnych odcieni .... Jak masz lepsze dojście, gdzie mogę zamówić ładne i ciekawe transparenty... pisz chętnie skorzystam !
    • ~ Zbyszek 3 ponad rok temu Polecam transparenty TIGERa.
    • ~ johny 2 ponad rok temu A ja nie tylko transparenty, ogólnie farby i lakiery proszkowe TIGERA są zajefajne :) Co firma to firma
    • ~ felgi 1 ponad rok temu Kolego wypróbuj system do felg niemieckiego producenta FreiLacke. Lepszego na polskim rynku nie znajdziesz.