- Lakierowanie ciekłeWĄTKÓW: 15
-
Szkolenia doskonaląceKOMENTARZY: 0ODSŁON: 2596
~ Dodany: ponad rok temu
Dzień dobry!\r\nSzukamy aktualnie ofert szkoleń doskonalących w zakresie lakiernictwa ciekłego/przygotowania do lakierowania/innych prac około-lakierniczych. Interesują nas zarówno szkolenia wyjazdowe, jak i zaproszenie szkoleniowca do naszej firmy.\r\nZainteresowanych proszę o kontakt: maja.kaszuba@klumax.pl
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
Nowy sklep internetowy! www.Lyckylak.plKOMENTARZY: 1ODSŁON: 3977
Zapraszamy do naszego internetowego sklepu lakierniczego gdzie znajdziecie: - Profesjonalne materiały lakiernicze - Pistolety lakiernicze - Materiały pomocnicze - Kosmetyki samochodowe i wiele innych... Adres: www.luckylak.pl
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Dysza + Elektroda NF20KOMENTARZY: 0ODSŁON: 3375
Posiadam na sprzedaż dyszę + elektrodę NF20 do pistoletów gema optiflex 2b. Cena 150 zl/szt. Przy kupnie większej ilości udzielam rabat. Po więcej informacji zapraszam do kontaktu. Lakiernia_proszkowa_parts@interia.pl
-
SPRZEDAM PISTOLET LAKIERNICZY KOMENTARZY: 0ODSŁON: 3598
Witam, mam do sorzedania nieużywany pistolet lakiwrbiczy do malowania proszkowego wagner eac5000, chętnych zapraszam do wiadomości mailowej. Marcin.majer@cyberia.pl
-
Internetowy sklep lakierniczyKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3896
Zapraszamy do naszego internetowego sklepu lakierniczego www.LuckyLak.pl\r\nPosiadamy profesjonalne artykuły do napraw blacharsko lakierniczych. W swojej ofercie posiadamy produkty zarówno do klientów indywidualnych, warsztatów blacharskich, samochodowych oraz lakierni samochodowych z całej Polski.
-
Dystrybutor lakieru Sherwin-Williams podkarpacieKOMENTARZY: 0ODSŁON: 5327
Poszukuję kontaktu do dystrybutora powyższych lakierów z podkarpacia.
-
Dystrybutor Farb Bal TeluriaKOMENTARZY: 0ODSŁON: 5867
Poszukujemy dystrybutorów na terenie Polski do sprzedaży farb marki Teluria w systemach mieszalniczych przemysłowych HOSTEMIX - rozcieńczalnikowe, DENAS - wodorozcieńczalne BARLET - tynki, REMAL - farby dla budownictwa, LAZUROL - lakiery impregnaty do drewna, BAKRYLEX - dla mebli www.farbyteluria.pl
-
Dystrybutor farb i lakierów Lankwitzer KOMENTARZY: 0ODSŁON: 6219
-Doradzamy- Pomagamy w doborze i w odpowiednim wyselekcjonowaniu lakierów specjalistycznych dla przemysłu ciężkiego, zastosowań warsztatowych i aplikacji półprofesjonalnych. -Sprzedajemy- W naszej ofercie znajdziecie lakiery Lankwitzer, dopasowane do szerokiej gamy mokrych prac lakierniczych, wykonywanych na podłożach różnego typu – od PCV po aluminium. -Wdrażamy- Nie jesteśmy zwykłym dyrstrybuorem. Otaczamy fachową opieką – od zakupu w naszym sklepie w Bydgoszczy – po wdrożenie w lakierni w dowolnym miejscu w Polsce. Zapraszamy na naszą stronę www.paintcoat.pl
- 1
- 2
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...