- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 126
-
Sprzedam farby proszkowe przeterminowane i odpadoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 399
~ Dodany: 23 dni temu
Witam, posiadam farby proszkowe przeterminowane w oryginalnych opakowaniach oraz farę proszkową odpadową jednorodna / lub mieszanka . Duże ilości . Zapraszam do współpracy - Marcin
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
malarnia KOMENTARZY: 0ODSŁON: 9786
~ Dodany: ponad rok temu
Witam Mam do zaoferowania używaną automatyczną malarnie proszkową z 2010 roku, jeśli ktoś zainteresowany zapraszam do kontaktu 508685445.
-
Instrukcja pieca do polimeryzacji - czujnik temperaturyKOMENTARZY: 0ODSŁON: 13944
Dzień dobry Potrzebna mi przykładowa dokumentacja pieca do polimeryzacji. Potrzebuje sprawdzić jak skalibrować czujnik temperatury albo jak sprawdzić czy mi się palnik w piecu odpala w odpowiednim momencie i jak ustawić w którym momencie ma się włączyć palnik. Mój numer kontaktowy to tel : 731169877
-
Wygrzewanie ocynkuKOMENTARZY: 0ODSŁON: 14582
Witam Szukam pomocy w kwesti wypalania ocynku w piecu według grubości.Przykladowo dziś maluje płyty o wymiarach 7m długości i 2m szerokości o grubości 2cm Jak długo powinno się to wygrzewać?
-
Wygrzewanie staliKOMENTARZY: 0ODSŁON: 3030
Cześć. Czy ktoś dysponuje tabelką jaki czas potrzebuje określona stal aby osiągnąć np. temp 160 st w 200 st C powietrza obiegowego w piecu? Wydaje mi się, że widziałam coś takiego w prospektach IGP ale nie moge znaleźć.
-
Wygrzewanie staliKOMENTARZY: 0ODSŁON: 15377
Cześć. Czy ktoś dysponuje tabelką jaki czas potrzebuje określona stal aby osiągnąć np. temp 160 st w 200 st C powietrza obiegowego w piecu? Wydaje mi się, że widziałam coś takiego w prospektach IGP ale nie moge znaleźć.
-
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?KOMENTARZY: 2ODSŁON: 16700
Witam maluje na aplikacji nordson encore i mam problem z klatka Faradaya... Napięcie 100 kv a natężenie 60 uA .Co zmienić? https://zapodaj.net/62b77acaa140c.jpg.html Ogólnie to szukam osób pracującym na tej aplikacji w celu pomocy..
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Potrzebuje pomocy w wyjaśnieniu paru rzeczyKOMENTARZY: 1ODSŁON: 15576
Witam . Potrzebuje pomocy w wyjaśnieniu kilku rzeczy odnośnie malowania proszkowego, czy znalazłby się ktoś kto pomógł by mi telefonicznie lub przez email w wyjaśnieniu paru spraw. ? Maluje już jakiś czas ,kilka rzeczy muszę zapytać się doswiadczonego lakiernika. Oraz czy wie ktoś gdzie znajde lub posiada materiały dotyczące malowania proszkowego ? Będę wdzięczna za pomoc
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
OSTATNIO NA FORUM
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Robert
Witam ja akurat korzystam z zewnętrznego lakiernika - jeśli są państwo akurat z poznania to podrzucam link : Expolak
Skup farb proszkwych
~ Grabb
Witam serdecznie, borykam się z podobnym tematem więc odnowie pytanie o skup odpadu proszku. Może w międzyczasie coś się zmienilo i...
Jaki pistolet wybrac ?
~ Lawrence01
Szukając internetowego sklepu z profesjonalną kosmetyką dla kobiet oraz sprzętem kosmetycznym, warto zwrócić uwagę na szeroki wybór...
2Jak budować piec do polimeryzacji farb proszkowych wg
~ ironman
Dzień dobry czy jest możliwość kontaktu z Panem?
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...