- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 126
-
Nowa malarnia, pomoc przy konstrukcjiKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1973
~ Dodany: ponad rok temu
Witam
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
JAK PRZEŁĄCZYĆ Z KORONY NA TRIBOKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1252
MAM PYTANKO JAK PRZEŁĄCZYĆ PISTOLET WAGNER SPRINT Z KORONY NA TRIBO
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
szkolenia KOMENTARZY: 1ODSŁON: 1942
Witam , chciałbym sie dowiedziec czy ,ktos z was wie cos na temat szkoleń prowazonych z zakresu lakierownia proszkowego min. przygotowanie powierzchni, dobór aplikacji , obróbka itp.
-
Dach KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1185
Mam do pomalowania dach mojego domu o łacznej powierzchni 40 m2 , tak zastanwiam sie nad wykonaniem , czy natrysk czy pedzel , oraz przygotowanie powierzchni , dodam ze stary lakier sie łuszczy Czy jest tutaj ktos kto służy doradztwem w tej sprawie aby wykonanie jak najbrdziej solidne i słuzylo przez lata dodam że materiał to blacha.
-
Farba jachtowa hempelKOMENTARZY: 2ODSŁON: 1962
Witam. Zakupiłem farbę koloru Orange. I moje pytanie brzmi jaką farbe(firmy) i w jakiej proporcji mogę zmieszać aby uzyskać brąz. I czy mogę zastosować bezpośrednio na ocynk z delikatnym nalotem rdzy.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Wagner SPINTX ofertaKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1870
Witam Bardzo proszę o przedstawienie oferty na pistolet WAGNER SPRINT X, pobór z kartonu davili@interia.pl
-
Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretanKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1370
Witam ! Gdzie moge kupic 1. PulverChrome Mirror MGV66 2.Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretan
-
BUDOWA PIECA ELEKTRYCZNEGOKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1746
Witam, posiadam mały piec elektryczny i chcę go powiększyć - zbudować nowy, poszukuję osoby która odpłatnie pomogłaby mi w tym, chodzi głównie o pomoc w doborze materiałów, grzałek, termoobieg, transport. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt. tel. 508 400 600
OSTATNIO NA FORUM
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Robert
Witam ja akurat korzystam z zewnętrznego lakiernika - jeśli są państwo akurat z poznania to podrzucam link : Expolak
Skup farb proszkwych
~ Grabb
Witam serdecznie, borykam się z podobnym tematem więc odnowie pytanie o skup odpadu proszku. Może w międzyczasie coś się zmienilo i...
Jaki pistolet wybrac ?
~ Lawrence01
Szukając internetowego sklepu z profesjonalną kosmetyką dla kobiet oraz sprzętem kosmetycznym, warto zwrócić uwagę na szeroki wybór...
2Jak budować piec do polimeryzacji farb proszkowych wg
~ ironman
Dzień dobry czy jest możliwość kontaktu z Panem?
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...