- Malowanie proszkoweWĄTKÓW: 125
-
JAK PRZEŁĄCZYĆ Z KORONY NA TRIBOKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1168
~ Dodany: ponad rok temu
MAM PYTANKO JAK PRZEŁĄCZYĆ PISTOLET WAGNER SPRINT Z KORONY NA TRIBO
- Zobacz wszystkie komentarze ( 0 )
-
szkolenia KOMENTARZY: 1ODSŁON: 1861
Witam , chciałbym sie dowiedziec czy ,ktos z was wie cos na temat szkoleń prowazonych z zakresu lakierownia proszkowego min. przygotowanie powierzchni, dobór aplikacji , obróbka itp.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 1 )
-
Dach KOMENTARZY: 0ODSŁON: 1102
Mam do pomalowania dach mojego domu o łacznej powierzchni 40 m2 , tak zastanwiam sie nad wykonaniem , czy natrysk czy pedzel , oraz przygotowanie powierzchni , dodam ze stary lakier sie łuszczy Czy jest tutaj ktos kto służy doradztwem w tej sprawie aby wykonanie jak najbrdziej solidne i słuzylo przez lata dodam że materiał to blacha.
-
Farba jachtowa hempelKOMENTARZY: 2ODSŁON: 1849
Witam. Zakupiłem farbę koloru Orange. I moje pytanie brzmi jaką farbe(firmy) i w jakiej proporcji mogę zmieszać aby uzyskać brąz. I czy mogę zastosować bezpośrednio na ocynk z delikatnym nalotem rdzy.
- Zobacz wszystkie komentarze ( 2 )
-
Wagner SPINTX ofertaKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1781
Witam Bardzo proszę o przedstawienie oferty na pistolet WAGNER SPRINT X, pobór z kartonu davili@interia.pl
-
Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretanKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1291
Witam ! Gdzie moge kupic 1. PulverChrome Mirror MGV66 2.Termoutwardzalna wodna dyspersja farb proszkowych poliuretan
-
BUDOWA PIECA ELEKTRYCZNEGOKOMENTARZY: 1ODSŁON: 1665
Witam, posiadam mały piec elektryczny i chcę go powiększyć - zbudować nowy, poszukuję osoby która odpłatnie pomogłaby mi w tym, chodzi głównie o pomoc w doborze materiałów, grzałek, termoobieg, transport. Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt. tel. 508 400 600
-
Szukam dobrej szpachli pod farby proszkoweKOMENTARZY: 0ODSŁON: 1268
Witam, Szukam dobrej, sprawdzonej szpachli do naprawy detali aluminiowych, nadającej się pod malowanie proszkowe. Czy możecie polecić taką szpachlę?
OSTATNIO NA FORUM
Początki
~ Pa-Stal
Wygrzewam każdy element ze względu na to że robiłem różne próby bez i z wygrzaniem po (piaskowaniu- ocynkowana - oraz konstrukcje...
Ocynk przed malowaniem
~ Karolina
Wysrutować lub pasywować przed malowaniem. Stosuje się te dwie metody
Początki
~ Karolina
-Pa -Stal kto ci każe przed malowaniem pierwszej wartwy wygrzewać stal? Jaki to ma sens? Wysuszyć jak masz myjke natryskową to tak ale...
Początki
~ Pa-Stal
Witam ja osobiście nie jestem specem bo maluje raptem kilka miesięcy lecz kilka spraw i doświadczenia już trochę nabrałem otóż...
Co zrobić żeby nie występowała klatka Faradaya?
~ Pa-Stal
Witam obecnie maluje na aplikatorze Wagner i by nie powstawała klatka Faradaya w zakamarkach zmniejszam parametry np: 75 kv / 15 ua I...